BANYS

Transformem el teu bany en un racó d’elegància i comoditat. Llest per a donar vida a les teves idees?

TRANSFORMEM EL TEU BANY
EN UN REFUGI DE BENESTAR

Des de la pressa dels matins fins als moments de relaxació al final del dia, el bany és un espai versàtil on experimentem petits moments de felicitat.
A Construhogar, cada projecte de reforma de bany és un repte d’il·lusió.

QUALITAT EN
CADA DETALL

Entenem que la reforma del teu bany no sols ha de ser estèticament agradable, sinó que també ha de proporcionar comoditat i benestar en cada detall. És per això que cuidem fins a l’últim racó.

El nostre equip de dissenyadors d’interiors es dedica a crear banys de diversos estils, des de moderns fins a clàssics, tipus spa, minimalistes o fins i tot eclèctics. El teu bany es convertirà en un oasi personal.

Independentment del teu estil personal, creem banys que destil·len harmonia, equilibri i, sobretot, practicitat. Els nostres espais són dissenyats per a oferir comoditat i funcionalitat excepcionals.

Si estàs pensant a donar-li un gir modern al teu bany, substituir aquesta vella banyera per un elegant plat de dutxa amb una aixeteria contemporània, o fins a reconfigurar completament la distribució, tenim solucions a mesura per a aprofitar al màxim el teu espai.

El teu bany al teu estil:
comoditat i funcionalitat

Treballem amb materials de primera categoria i ens esforcem per aconseguir acabats d’excel·lència. Col·laborem amb les principals marques en sanitaris, aixeteria, dutxes i banyeres, incloent-hi banyeres amb hidromassatge, per a garantir que el teu bany sigui de la més alta qualitat.

La nostra experiència ens permet aconsellar-te sobre sòls resistents a la humitat, fustes acuradament protegides per a evitar deterioracions, i les últimes tecnologies per a crear una experiència de bany única, incloent-hi llums de cromoteràpia.

A més, estem preparats per a oferir-te mobiliari de bany totalment a mesura. Treballem amb industrials artesans que utilitzen materials de qualitat a preus altament competitius.

Llest perquè el nostre equip de disseny et proposi el bany dels teus somnis?

ÚLTIMS PROJECTES

TRES TORRES

Fent realitat els seus dissenys, des de Construhogar hem treballat tots els detalls en aquesta reforma estada per estada.

BONANOVA

En aquest habitatge de 260m2 es va fer un treball de reforma integral. Treballant amb molta manyaga totes les estades, pensant en cada detall i acabat per a aconseguir aquest global de treball perfecte.

GAVÀ MAR

Destaquem el protagonisme del daurat i els tocs clàssics atemporals que decoren tots els espais.

CLIENTS
SATISFETS

‘‘
MARAVILLA! Si buscas una empresa con la que no estar preocupado con la reforma, Construhogar es la indicada.
‘‘
Han sido cuidadosos y detallistas en todo lo que han hecho.
‘‘
Asesoramiento desde el primer contacto ofreciendo una amplia gama de posibilidades para la reforma.