Skip links

Les Cort

En aquest habitatge hem treballat tota la distribució amb l’objectiu de crear estades més còmodes i funcionals. La nostra clienta Carmen desitjava tenir una cuina en la qual pogués compartir amb els seus convidats sense estar sola i allunyada en la típica cuina convencional. Per això en *Construhogar ens vam posar a la feina i obrim la cuina al *salon menjador, creant un únic espai però delimitat mitjançant canvis de materials en el paviment o jugant amb les diferents altures del fals sostre.
Destaquem el treball de fusteria en el qual es van realitzar portes a mesura enrasades en la paret per a aconseguir unes zones més homogènies.
Es va aconseguir una gran feina final renovant integralment tot l’habitatge

Spread the love

Client : Carmen & Hijas

Població : Barcelona

Abrir chat