Skip links

Gava Mar

Aquest projecte es va desenvolupar conjuntament amb @labobila treballant fins al mínim detall amb molta manyaga i dedicació. En aquesta reforma a petició de la clienta es va treballar a mesura que ens va anar possible amb materials de bioconstrucció.

Es van crear diferents espais molt bonics donant-li personalitat a cadascun d’ells com si d’una obra d’art es tractessin, emportant-se tot el mèrit La Bobila junt la clienta.
Aquest habitatge a l’origen es tractava d’un apartament de platja amb la típica distribució de molta tabiquería i zones reduïdes. El nostre treball va ser redistribuir els espais i obrir tot el possible redirigint totes les estades cap a les precioses vistes de la platja aconseguint un habitatge molt més lluminós i harmoniosa.

Spread the love

Client : Valeria & Hijos

Població : Gava Mar

Abrir chat