Skip links

Idees d’interiorisme per a aquest 2021

Les tendències d’interiorisme s’actualitzen any rere any, sempre a la recerca del benestar a la nostra llar i al nostre espai personal. A continuació et mostrem algunes idees d’interiorisme per a aquest 2021, que estem segurs que, més d’una, la voldràs per l’interiorisme del teu habitatge.

  • Tons neutres i càlids

Aquest any veurem més que mai una tendència cap a les tonalitats neutres a les nostres llars. Tons càlids que ens aportin benestar i que no interfereixin en el nostre dia a dia, sinó que ens acompanyin i ens transmetin aquesta pau que tant anhelem a l’arribar a casa.

  • Minimalisme amb motius geomètrics

El minimalisme és una tendència que ens acompanya any rere any a casa nostra. Però aquest any, ve de la mà amb motius geomètrics que es barregen a la perfecció amb aquest minimalisme, aportant un toc diferent a les nostres estances.

A continuació us mostrem la nostra intervenció en la reforma d’aquest bany a la reforma integral de Sant Joan Despí. Podem veure com s’ha incorporat un sòl geomètric que encaixa a la perfecció amb les línies minimalistes de la resta del bany.

  • Materials naturals

Aquesta és una tendència que ens persegueix des de fa diverses temporades i a nosaltres ens encanta. L’ús de materials naturals aporta benestar al dia a dia i permet aportar un toc càlid a les diferents estances on s’incorpori. Els materials que més veurem durant aquest nou any seran la fusta i el fang.

  • Acabats brillants

Aquesta és una tendència que ja havíem pogut veure anys enrere en cuines i banys. No obstant això, des de fa anys els acabats mate són els que predominen a l’hora de realitzar l’interiorisme dels nostres habitatges. Aquest any  podrem veure que els acabats brillants tornen a les nostres llars.

  • Espais polivalents

Durant els mesos de confinament ens hem pogut adonar del valuós que és cada un dels espais de la nostra llar. Per això, la tendència per a aquest 2021 ens porta a contemplar espais polivalents, espais als quals podem donar més d’un ús. Com per exemple, cuines obertes a la sala principal o realitzar la separació d’estades a partir de portes corredisses o portes de vidre, per donar amplitud a l’espai i poder ampliar-lo o delimitar-lo quan ho necessitem.

Ara ja saps quines són les noves tendències per l’interiorisme de la teva llar. Segueix-nos a Instagram o al Facebook per no perdre’t com les incorporem als nostres nous projectes.

 

Abrir chat