Skip links

Com guanyar llum natural al teu habitatge

Tots sabem l’important que és l’entrada de llum natural a l’interior de la nostra llar. Aquesta ens aporta benestar, salut i confort i, a la vegada, li dóna a la nostra vivenda amplitud i lluminositat.

A continuació et donem alguns trucs amb els quals aconseguir que la teva llar s’ompli de llum natural.

  • La distribució és important

Si has de reformar el teu habitatge o algun de les seus espais, és molt important mirar l’orientació d’aquesta per a poder realitzar una distribució d’acord a l’entrada de llum natural. Col·locant en la majoria de casos, les estances principals de la llar on més afluència de llum entre.

  • Tot a el blanc

L’ús de colors clars ajuda a reflectir i intensificar la llum que entra al nostre espai, donant profunditat a l’habitatge. El blanc és el color amb el que més aconseguirem aquest efecte, per això recomanem que si el teu habitatge disposa de poca llum natural, la majoria d’elements i la pintura de les parets vagin en aquest color.

  • Separadors d’estades de vidre

Substituir algunes parets per vidrieres ens ajuda a amplificar els nostres espais i que la llum natural pugui distribuir-se per diverses de les estances de la casa.

  • Miralls en la decoració

Col · locar miralls a les parets de la casa ens ajuda a potenciar i multiplicar la llum. Fent que aquesta rebot per aconseguir nous reflexos de sol i guanyar amplitud en l’espai, gràcies a el reflex de l’estada.

  • Que res aturi la llum

És important que res entorpeixi el pas de la llum natural. No és recomanable posar davant de les finestres on passa la llum natural mobles de grans dimensions. La distribució de l’espai i la disposició dels mobles hauran de realitzar-concorde a l’entrada de la llum en l’espai, per no influir en aquesta.

Si vols reformar alguna de les teves estades per a donar-li més afluència a la llum natural demana ja el teu pressupost sense compromís.

Abrir chat